30-05-2019

Şuhut Belediyesinden 2 Belediye Başkanı Çıktı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt beraberinde, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çiğdem, Fen İşleri Müdürü Abdullah Zeybek, İnsan Kaynakları Müdürü Sabri Yeyen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Gül ve Belediye Personeli ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.   Başkan Şahin’le, Şuhut Belediyesinde beraber çalıştıklarını hatırlatan Başkan Bozkurt Şuhut Belediyesinden iki tane belediye Başkanı çıktı. Ahmet Şahin Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum diyerek hediye takdim etti.   Başkan Şahin’de bir zamanlar mesai arkadaşı olarak çalıştığımız başta Belediye Başkanımız Recep Bozkurt olmak üzere tüm Şuhut Belediyesi personeli arkadaşlarıma nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum diyerek, Başkan Bozkurt’a mermer mozaik tablo hediye etti.