17-05-2019

"Amacımız, Çocuklarımızın Kaliteli Bir Ortamda Eğitim Alabilmelerini Sağlamak"

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’in talimatıyla, Belediyemiz su işleri ekipleri tarafından ilçemizde bulunan tüm okulların lavabo ve tuvaletlerindeki muslukların bakım, onarım ve yenileme işleri yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; " Göreve geldiğimiz gün ilçemizdeki hizmet seferberliğimize başladık. İlçe sınırlarımızdaki tüm okullara bakım, onarım ve tadilat hizmetlerimizi sunuyoruz. Okullarımıza başta ulaşım olmak üzere her türlü desteğin sağlandığını söyleyen Başkan Şahin "Daha verimli ve kaliteli eğitim" düsturuyla İscehisar Belediyesi olarak bizlerden talepte bulunan tüm okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. "Amacımız, çocuklarımızın daha verimli ve kaliteli bir ortamda eğitim alabilmelerini sağlamak." dedi.