27-11-2019

Afyonkarahisar Genç Kızılay İl Başkanlığından, Başkan Yardımcımız Nurullah Mardin’e Ziyaret

Ziyarette Genç Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Osman Tosun, ilçemizde yapılan etkinlikler de kendilerine destek veren İscehisar Belediyesi adına Başkan Yardımcımız Nurullah Mardin’e teşekkür ederek yapılan çalışma ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar Genç Kızılay İl Başkanlığı, “Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla Fatih ilkokulunda öğrencilere eğitim verirken, ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımı yaptıktan sonra ileri ki dönemlerde kütüphane açmayı planladıkları okullar için ön araştırma yaptı.

Başkan Yardımcısı Mardin, yapılan çalışmalar ve etkinlikler dolayısıyla İl Başkanı Osman Tosun ve ekibine teşekkür ederek, İscehisar Belediyesi olarak çalışmalarında her zaman destekçileri olacaklarını ifade etti.