10-10-2019

Fuar Hastanesinden Öğrencilere Bilgilendirme Semineri

İscehisar Belediyesinin organizatörlüğünde, Fuar Hastanesi personeli Psikolog Hatice Ece Bayrak, Aile Danışmanı Elif Yücel, Diyetisyen Ecem Mesci, Diş Hekimi Şahadet Kazan Esnaf Odası Konferans salonunda öğrenciler ile velilere yönelik bilgilendirme semineri verdi.

Seminerde Psikolog Hatice Ece Bayrak, Aile Danışmanı  Elif Yücel, Diyetisyen Ecem Mesci, Diş Hekimi Şahadet Kazan tarafından dikkat eksikliği ve hiperaktivite, aile ve oyun terapisi, sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı konulu bilgiler verildi.   Seminerde konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; ”İscehisar Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine her alanda hizmette varız var olacağız. Fuar Hastanesi Başhekimi başta olmaz üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum. Önce sağlık diyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.” dedi. Seminere Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Gülsefa Azgın, İlçe Milli Eğitim Müdür Turgut Karakış, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.