05-05-2019

Başkan Şahin Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanıp, Belediye Başkanı olan Demokrat Parti adayı Ahmet ŞAHİN, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulu'ndaki mazbata törenine, Belediye Başkanı seçilen Ahmet ŞAHİN, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Başkan Şahin, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye gelerek kurban kesilip dualar edilmesinin ardından görevi, Mustafa ÇİBİK’ ten devraldı. Görevi  Başkan Şahine’ devreden Mustafa ÇİBİK,  Belediye Başkanlığı görevi süresince Ahmet ŞAHİN Beye başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN; Eski Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’e İscehisar’ımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bu seçimin kaybedeni yok İSCEHİSAR kazandı. Bugün itibari ile rozetimi çıkarıp, hizmet rozetimi takıyorum diyerek rozetini çıkardı. Seçim boyunca hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, İlçe Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimi geride bıraktık birlik, beraberlik ve huzur içerisinde İscehisar'da çok daha güzel günler bizi bekliyor diyerek önceden söz verdiği gibi başkanlık makam odasının kapısını sökerek ilk icraatını gerçekleştirmiş oldu. Başkan Ahmet ŞAHİN, Başkanlık makamında tebrikleri kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.