22-06-2022

Başkan Şahin, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte İlçemizde eğitim gören öğrenciler karnelerini alarak tatile girdi.
Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar, İl Genel Meclis Üyeleri murat Dikmen ,Mesut Çelen ve ilçe protokolü ile birlikte Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi, Fatih Ortaokulu ve Karamehmet Aliyeana İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Öğrencilere karnelerini veren Başkan Şahin; "Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Onların başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da sahip çıkmalı, sevgi ile yaklaşmalıyız. Aldıkları başarılı bir eğitimle hem kendilerine ve ailelerine hem de ülkeye fayda sağlayacak neferler olacaklar. Öğrencilerimize önümüzdeki yaz tatilini dinlenerek ve bol bol kitap okuyarak geçirmelerini diliyorum. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, iyi tatiller diliyorum." dedi.