05-09-2021

Başkan Şahin’in, “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı” Mesajı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında yeni eğitim öğretim döneminin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Şahin mesajında; ”Koronavirüs salgını nedeniyle 2019 yılı Mart ayı ortasından itibaren online eğitime geçen okullarımızda yeniden yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımı belirtmek isterim.

İscehisar Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimiz aralıksız sürecek. Eğitim için koyulan her tuğlanın değerinin tartışılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu anlayışı çalışmalarımıza rehber yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2021-2022 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”