04-08-2021

Başkan Şahin, “2021 Aile Yılı” Projesi Kapsamında Ziyaretler Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından ilan edilen 2021 Aile Yılı Projesi’nin “Aile Bağları ve Sıla-i Rahim” başlığı kapsamında Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde ziyaretler gerçekleştirildi.
Ziyaretlerde aileler bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, “2021 Aile Yılı Projesi” kapsamında, aile değerlerinin yeniden canlandırılması, ailenin öneminin anlaşılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan proje kapsamında ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızı ziyaret ederek günün anısına hediye takdim ettik.
Sıla-i Rahim dini açıdan büyük öneme sahip yapılması özellikle vurgulanan bir hayat anlayışı olarak ortaya çıkmaktadır. Birçok hadiste ve rivayette Sıla-i Rahim sık sık övülmüş yapılması özendirilmiş bir durumdur. Bu nedenle sık sık akraba ziyaretleri gerçekleştirerek, akrabalık bağının güçlenmesi ve birlik beraberliğin devam etmesi sağlanmalıdır.” dedi.
Ziyaretlerde Başkan Şahin’e, eşi Sultan Şahin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Zeybek eşlik etti.