21-07-2021

Kurban Bayramı Bayramlaşma Merasimi

İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki taş kafede yapılan bayramlaşma merasimine İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Belediye Başkan V. Osman Çelebi, Belediyemiz Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ilçemiz halkı ile bayramlaşarak sohbet etti.
Cumhuriyet meydanındaki bayramlaşma merasimi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Protokol üyeleri Cumhuriyet meydanındaki bayramlaşma merasiminin ardından sırasıyla , İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek buradaki polisler, askerler, hastane çalışanları ve vatandaşla bayramlaştı.