28-05-2021

Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

27 Mayıs ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes ve kadim dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan'ın vefatlarının sene-i devriyesi dolayısıyla lokma dağıtımı yapıldı.
Demokrat Parti İscehisar İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikte Cuma namazı çıkışı Cumhuriyet Meydanında lokma dağıtımı yapıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım Mercan tarafından gerçekleştirilen lokma dağıtımı sonrası Kuranı Kerim okunurken dualar edildi.
Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “Milletimizin gönlünde taht kuran, demokrasimiz uğruna canları pahasına verdikleri mücadeleyle siyasi tarihimize onurla yazılan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes ve kadim dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan başta olmak üzere tüm demokrasi şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.” dedi.