27-05-2021

Başkan Şahin, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Mahalli İdareler Komisyonuna Seçildi

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN beraberinde meclis üyesi Osman Çelebi ile birlikte, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Meclisinin İzmir de gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan genel kurul toplantısına katıldı.
Birlik Encümeninin yanı sıra Plan ve Bütçe Komisyonu, Mahalli İdareler Komisyonu, Sağlık Komisyonu, Çevre Komisyonu, Kültür ve Turizm Komisyonu, İmar Komisyonu, Kadın Fırsat Eşitliği Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Organik Tarım Komisyonu üyeleri yapılan oylama ile belirlendi.
Oylama sonucu Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, 108 üyesi bulunan Kıyı Ege Belediyeler Birliği Mahalli İdareler Komisyon üyeliğine seçildi. Toplantıya katılan belediye başkanları ile sohbet eden Başkan Şahin, “Bölgemiz adına oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İscehisar’ımızı her alanda tanıtarak hak ettiği yerlere taşımak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.