06-04-2021

Başkan Şahin, Üreten Kadınların Kermesini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar’la birlikte, Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde Kadın Kültür Evleri ve Kadın Kooperatifleri’nin düzenlediği kermesi ziyaret etti.
İscehisar Üreten Kadınlar Kooperatifi ve Kadın Kültür evi standından başlayarak tüm standları gezen Başkan Şahin, “Bugün burada tamamı kadınlar tarafından el emeği göz nuruyla üretilen ürünler sergileniyor. İscehisar Belediyesi olarak kadınların ev ekonomisine katkı sağlayarak, sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olması adına desteklerimiz devam edecek.
Kadınlara yönelik bu projenin hayata geçirilmesinde başta Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.