30-03-2021

İscehisar’da “Kırmızı Çizgi” Uygulaması

'Yayalar Kırmızı Çizgimiz" sloganı ile İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan farkındalık çalışması Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de gerçekleşti
Ankara Caddesi üzerindeki Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe İçe Kaymakamı Uğur Kapar, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Adem Karataş ve öğrenciler katıldı.
Öğrencileri ve sürücüleri bilgilendiren protokol üyeleri öğrencilerle yaya yolundan geçerek farkındalık oluşturdu.
Yurt genelinde başlatılan etkinlikle kavşak giriş ve çıkışlarıyla, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlama, geçmek üzere olan yayalara durarak ilk geçiş hakkı verilme farkındalığının oluşturulması hedefleniyor.