26-03-2021

Başkan Şahin’den, İscehisarspor Atletizm Sporcularına Plaket

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yemekli programda İscehisarspor Atletizm sporcularına kupa ve plaket verildi.
İlçemizi ülke genelinde düzenlenen organizasyonlarda en iyi şekilde temsil ettikleri için atletizm takımı sporcularına teşekkür eden Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, “İscehisar Belediyesi olarak sporun bütün dallarına destek veriyoruz. Sizlerden daha güzel ve büyük başarılar bekliyoruz.” dedi
Başkan Şahin, Alanya'da düzenlenen organizasyonda 1. olan Fatih Olak’a kupa, diğer sporculara plaket verdi.
Programa Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım Mercan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Zeybek ve İscehisarspor Atletizm sporcuları katıldı.