10-01-2021

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyinden, Başkan Şahin'e Ziyaret

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin, beraberinde İran ATİK Başkanı Aliyi Garabi ve İran İstişare Konseyi Başkanı Leila Mikaeili ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

61 Ülkede 187 Şehirde faaliyet gösterdiklerini  hatırlatan ATİK Başkanı Aziz Şahin; “İran’dan gelen konuklarımızla birlikte İscehisar Belediye Başkanımız ve ATİK Afyonkarahisar İstişare Başkanımız Ahmet Şahin’i ziyaret ederek İscehisar için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında  bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

İscehisar’ın Mermerin başkenti olduğuna vurgu yapan Başkan Ahmet Şahin; “İlçemizde yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek 114 ülkeye ihraç edildiğini ve bu oranın Afyonkarahisar ihracatının %51 ini oluşturduğunu hatırlattı. İlçemizde Demmak  Demireller A.Ş. tarafından geliştirilen ve ilk yerli üretim olarak üretilen Deve isimli Kaya Kamyonu hakkında da konuklarına bilgi veren Başkan Şahin İscehisar’ın ülke ekonomisine olan katkısından bahsederken, İscehisar’ın adını her alanda dünyaya duyurmak adına çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Başkan Şahin, nazik ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Ziyarette ATİK Afyonkarahisar Ticaret ve İşbirliği Başkanı Yüksel Özsarı, ATİK Afyonkarahisar Ticaret İşbirliği Konseyi Yönetim Kurulu Özcan Çelebi ve İdris    Şahin hazır bulundu.