30-12-2020

Milletvekili Mehmet Taytak, Mermerin Başkenti İscehisar’ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ilçemizi ziyaret etti.

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Milletvekili Taytak’ı, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Demirel, OSB Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Ayyıldız, Cihat Özcan ve OSB müdürü Muhammed Bacaksız karşıladı. Ziyarette OSB hakkında ayrıntılı bilgiler alan Milletvekili Taytak, OSB’de faaliyete geçen ve mermer üzerine tasarım ve ar-ge çalışmalarının yapıldığı Mermer Akademisi’nde incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında Milletvekili Taytak’a bilgi veren Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçemizin Mermerin başkenti olduğunu söylerken yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek ihraç edildiğini ve bu oranın Afyonkarahisar ihracatının %51 ini oluşturduğunu hatırlattı.

Ekmeğini taştan çıkaranların memleketi İscehisar’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Taytak, OSB alan genişlemesi ve İscehisar Mermerinin dünya üzerinde hakettiği değeri görmesi adına gerekli desteği vermeye daima hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret günün anısına Milletvekili Mehmet Taytak’a hediye takdimi ile sona erdi.