23-07-2020

Başkan Ahmet Şahin Doğalgaz Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, 2020 yılı programı dahilinde ilçemizde başlatılan doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Şahin, İlçemizde başlatılan doğalgaz hattı çalışmaları kapsamında 9 Mahallemizde toplam 15.000 metre doğalgaz hattı çekilecek. Doğalgaz çalışması tamamlanan alanların yol düzenleme çalışmalarını da hemen yapacağız.

Doğalgaz yatırımları abonelik oranlarına göre değerlendirildiği için doğalgaz aboneliği olmayan vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini bir an evvel yaptırmalarını rica ediyoruz.

Doğalgaz hattı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalar esnasında çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz .” dedi.