27-06-2020

Çalışlar Köyü “Beton Yol” Çalışmaları Başladı

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisi ile ilçemiz Çalışlar köyü yolunda beton yol çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçemiz Çalışlar köyü yolunda Afyonkarahisar’da ilk kez uygulanan beton yol çalışması başladı. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile imzaladığımız protokol neticesinde betonu Belediyemizce karşılanan çalışmalar kapsamında 3 km beton yol yapılacak. Beton yol yapımı %100 yerli kaynaklarla yapılıyor, ayrıca asfalt yola göre daha ekonomik ve daha uzun ömürlü. Beton yol Çalışlar köyümüze hayırlı uğurlu, Allah kaza bela göstermesin inşallah.

Yol çalışmalarının gerçekleştirilmesinde emeği geçen Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy başta olmak üzere İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Beton yol serme programına Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe,İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ve ilçe protokolü katıldı.