27-06-2020

Vali Gökmen Çiçek Ayağının Uğuru ile Geldi

İscehisar Belediyesi ile İl Özel İdaresi Arasında 10.000 m2’lik Sıcak Asfalt Protokolü İmzalandı

İlçemizde yapılacak olan sıcak asfalt yol çalışmaları kapsamında Belediyemiz ile Afyonkarahisar İl Özel İdaresi arasında protokol imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “İl Özel İdaresi ile imzalamış olduğumuz protokol ile ilçemiz genelinde 10.000 m2 sıcak asfalt çalışması yaparak yollarımızı yeniden inşa edeceğiz. Daha modern ve yaşanılabilir bir İscehisar için çalışmalarımız devam edecek. Protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy olmak üzere İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.