27-06-2020

Belediyemizce Tayini Çıkan Yargı Mensupları İçin Veda Yemeği Programı Düzenlendi

İlçemiz Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Bağlar, Cumhuriyet Savcısı Hikmet Şakir Bayındır ve Hakim Kezban Börekçi’nin tayinlerinin çıkması dolayısıyla Belediyemizce veda yemeği programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Uğur Kapar,Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Bağlar, Cumhuriyet Savcısı Hikmet Şakir Bayındır, Hakim Kezban Börekçi, Hakim Hüseyin Demir, Daire müdürlüleri ve Adliye personeli katıldı.

Tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcılarımız ve Hakime hanım ile vedalaşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ve ilçe protokolü yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Program sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Cumhuriyet Savcısı Hikmet Şakir Bayındır’a plaket ve ilçemize özgü mermer hediye verdi