21-05-2020

Berber ve Kuaför Denetimleri Sürüyor

Koronavirüs salgınına karşı ilçemiz genelinde temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam ederken, alınan tedbirler kapsamında kapılarını 11 Mayıs’ta müşterilerine açan berber ve kuaförler denetlendi.

Denetimlerde genelge de yayınlanan kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, berber ve kuaförlere uymaları gereken kurallar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Ekiplerimiz ilçemizde faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını denetliyor. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Denetimler rutin şekilde devam edecek. Toplum sağlığının korunması için gerekli özeni gösteren tüm esnafımıza teşekkür ediyorum.. ”dedi.

* İlçemizde faaliyet gösteren berber ve kuaförler 20 – 21 – 22 Mayıs 2020 tarihlerinde 08:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet verecek.

* Söz konusu tarihlerden sonra berber ve kuaförler 09:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet verecek.