18-03-2020

Okullar ve Camilerde Dezenfeksiyon İşlemleri Aralıksız Sürüyor

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemizde bulunan tüm okul, cami, sübyan mektebi ve kreşlerde başlatılan dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, Okullar ve camiler başta olma üzere vatandaşların yoğun kullandığı ortak alanlarda ilaçlama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şahin; " İscehisar Belediyesi olarak halkımızın sağlığını göz önünde bulundurarak her türlü tedbiri alıyoruz. İlçemizin farklı toplu kullanım alanlarında belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemleri yaparak tehlikenin en aza inmesi sağlayacağız. Vatandaşlarımızın da yapılan uyarıları dikkate alarak hijyen konusuna özen göstermelerini rica ediyoruz.” dedi.