11-02-2020

İscehisar’da “Hologram Okullarda” Etkinliği Düzenlendi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü için hazırlanan proje kapsamında düzenlenen ve ilçelerde Ortaokul 7. sınıf öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım Dersi ile ilgili bilgi, alt yapı ve becerilerinin Hologram Görüntü Teknolojisi yardımı ile artırılmasının hedeflendiği, Hologram Okullarda adlı eğitim etkinliği ilçemizde düzenlendi.

İscehisar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 2 gün sürecek olan eğitim etkinliğine 250 öğrenci katılacak.

Düzenlenen etkinliğe katılan ve öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcımız Nurullah Mardin, Sizler bizim geleceğimizsin, o yüzden çok çalışarak bu yaşlardan itibaren proje üretim odaklı birer nesil olarak kendinizi yetiştirmenizi temenni ediyoruz.Etkinliğin İlçemizde düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Ahmet Şahin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi