29-01-2020

Başkan Şahin, Her Fırsatı Değerlendirerek Gelecek Nesillere Daha Kaliteli ve Yaşanabilir Bir İscehisar Bırakmak İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçemize yapılacak olan yatırımlara kaynak sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar neticesinde resmi prosedürlerden bir tanesi daha tamamlandı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçemizdeki mermer ocağı atıklarının bedelsiz kullanılarak ekonomiye kazandırılması amacıyla gerekli olan izinleri Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden aldık. Belediyemizce kurulacak olan Eleme ve Kırma tesisinde mermer atıklarını işleyerek alt yapı hizmetlerinde kullanacağız, böylece çevre kirliliğinin de önüne geçmiş olacağız. Alınan izinle birlikte mermer atıklarının kullanılması ve ilçemizin kalkındırılması adına bir eksiklik daha tamamlanmıştır. Değişim bizimle başladı bizimle devam edecek.

Gerekli izinlerin alınmasında Danışman Firma Gümüş Mühendislik Maden Mühendisi Erdal GÜMÜŞ’e, Belediye personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi