17-01-2020

Başkan Şahin’in Yarıyıl Tatili Mesajı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 2019-2020 eğitim öğretim yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında, " Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli veliler; özveriyle sürdürülen bir öğretim yılını daha yarıladınız. Öğrencilerimizin, anne- babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte iki haftalık bir tatil dönemine de girmiş bulunuyoruz.

Yarıyıl tatili dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte derslerinizdeki eksikliklerinizi tamamlamak için iyi de bir fırsattır. Bu eğitim dönemini iyi değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim. İkinci yarıyılda başarılarınızı güçlendireceğinize olan inancımla; öğretmen, öğrenci ve velilere iyi tatiller diliyorum. İscehisar Belediyesi olarak Eğitime ve öğrencilerimize olan desteğimiz devam edecek." dedi.