17-01-2020

Belediye Başkan V. Gülsefa AZGIN Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte İlçemizde eğitim gören yaklaşık 6 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.
Belediye Başkan V. Gülsefa AZGIN, İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar ve Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ ile birlikte Karamehmet İlkokulu ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenlerine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Minik öğrencilere tatilde bol bol kitap okuyarak, oyunlar oynayarak tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini söyleyen Başkan V. Gülsefa AZGIN, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine de geleceğiniz için sınavlarınıza daha çok çalışın, topluma yararlı bireyler olmak için gayret gösterin. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.