15-01-2020

Başkan Şahin Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresine Katıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde TBB tarafından düzenlenen, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Dünyanın farklı ülkelerinden de katılımın olduğu kongre ve sergide Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin katılımcılara hitap etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek ileriye taşımak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisine katıldık. İscehisar Belediyesi olarak her alanda kendimizi geliştirerek vatandaşlarımıza daha modern şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Tüm çabamız, gayretimiz, çalışmalarımız İscehisar’ımızı daha iyiye taşımak için.” dedi.