10-01-2020

Voleybolda Şampiyonlar Yine İscehisar’dan Çıktı

Okul Sporları 2019-2020 sezonu faaliyet programında yıldızlar voleybol turnuvasında İlçemiz Fatih Ortaokulu yıldız kız voleybol takımı ile Mercan Ortaokulu yıldız erkek voleybol takımları Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan final müsabakalarında rakiplerini mağlup ederek Afyonkarahisar il şampiyonu oldu.

38 takımın mücadele ettiği yıldız kızlar voleybol kategorisinde Fatih Ortaokulu yıldız kız voleybol takımı finalde Hocalar Çepni Ortaokulunu 3 – 0 lık net skorla mağlup ederek üst üste 3. Kez Afyonkarahisar il şampiyonu oldu.

19 takımın mücadele ettiği yıldız erkekler voleybol kategorisinde ise Mercan Ortaokulu yıldız erkek voleybol takımı finalde Hocalar Çepni Ortaokulunu 3 – 0 lık net skorla mağlup ederek Afyonkarahisar il şampiyonu oldu.

Afyonkarahisar il şampiyonu olan voleybol takımlarımız bölge elemelerine katılarak ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “ İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu olan, bizlere bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecek. ”dedi.