28-12-2019

Cami-Gençlik Buluşması Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’in Katılımıyla Yapıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 27.12.2019 Cuma günü yatsı namazına müteakip ilçemiz Fatih Camiinde İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Cami-Gençlik buluşmasına katıldı.

“Cami- Gençlik Projesi ”Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde  başlatılan ve ilçemizde de İscehisar Müftülüğü tarafından gençlere yönelik yürütülen; cami merkezli bir hayat şuurunun benimsenmesi, milli ve manevi değerlerle donatılması, kötü hal ve davranışların önüne geçilmesi amacıyla yapılmaktadır.

Gençlerle gerçekleştirilen Programda; Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler okundu. İscehisar İlçe Müftülüğü tarafından gençlere yönelik sunum yapıldı.

Gençlerin, yarınlarımız olduğunun altını çizen Başkan Şahin: “Gençlerimize milli ve manevi değerlerimizin aktarıldığı yerlerden biri de camilerimizdir. Amacımız gençlerimizin cami ile cemaatle ve ibadetle buluşmasıdır. Böylelikle dinini bilen, vatan ve millet sevgisi taşıyan gençlerimiz yetişmektedir. Etkinliklerin yapılmasında emeği geçen İlçe Müftülüğüne, din görevlilerimize ve projemize katılan gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Cami Gençlik buluşması programa katılanlara ikram verilmesi ardından sonra erdi.