26-12-2019

METRUK BİNALAR TEMİZLENİYOR İSCEHİSAR’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İlçemiz sınırları içerisinde yer alan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “Mahallelerimizde terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları tespit edip, ev sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra yapılan incelemeler ve ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. İscehisarımızı güzelleştirmek adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

Mahalle sakinleri metruk binaların yıkımından memnun olduklarını belirterek, Metruk binaların yıkılmasıyla, can güvenliği ve madde bağımlılığı açısından oluşan riskler ortadan kalktı. İlçemizin çehresi değişiyor. İscehisar Belediyemizin bu hizmetinden dolayı Başkanımız Ahmet Şahin’e ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.