03-12-2019

“Sevgi Engel Tanımaz”

Belediyemizce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçemizde eğitim gören özel eğitim öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Gülsefa Azgın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Zeybek, öğretmenler ve özel eğitim gören öğrenciler katıldı.

Günün önemine binaen konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil, bir farkındalık günüdür. Biz İscehisar Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu rahatlıkla ifade edebiliriz. Her birey bir engelli adayıdır. Engel, aslında sadece zihinlerde var olan bir kavramdır. En büyük engeller zihinde ve kalptedir. Bunların dışında yer alan engelleri sevgi ve dayanışma ile aşmak mümkündür. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla toplumun her kesimiyle ilgili farkındalıklarımızın arttığı günler diliyorum” dedi.

Protokol üyeleri tarafından programa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, öğrenciler oyun parkında doyasıya eğlendi.