15-11-2019

AFPAR Yönetiminden, Başkan Şahin’e Ziyaret

Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği   Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Doruklu ile Murat Başer, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Dernek Üyeleri, “ Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e dernek yönetimi olarak nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Kendisinin de görüş ve önerileri çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Şahin, Afyonkarahisar mutfağının gastronomi alanında  2019 UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına dahil olması dolayısıyla derneğin üstleneceği görev ve faaliyetlerin önemine değinerek dernek üyelerine başarı dileklerinde bulundu.