08-11-2019

Başkan Şahin, TBB ve MEB İşbirliği ile Düzenlenen Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayına Katıldı

Belediye Bakanımız Ahmet Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile Ankara’da  düzenlenen Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayına katıldı.

Başkan Şahin, çalıştay öncesi Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e İscehisar Belediyesi proje ve çalışmaları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu. Başkan Şahin daha sonra Başkan Fatma Şahin’e mozaik tablo hediye etti.

Çalıştayda konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin eğitim alanında yapılması planlanan çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi verdi.