08-11-2019

İzmir Fuarı İstişare Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak  İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ve mermer tornacı esnafının katılımıyla İzmir Fuarı istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İzmir Fuarına katılım ve stand düzenleme konuları ile ilgili sizlerin fikrini almak üzere buradayız öncelikle toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Mermerciler Derneği Başkanımız Muharrem Çakmak ve Esnaf Odası Başkanımız Ahmet Sav ile birlikte İzmir’de İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ile görüşerek ücretsiz 500 mt alan tahsis ettik. Bizler size mihmandarlık yaparak her türlü desteği vereceğiz. Amacımız ilçemiz mermer el sanatlarını en güzel şekilde tanıtarak sizlere ekonomik anlamda katkı sağlamak. Sizlerin kararlı duruşu ile Mermerin Başkenti olan ilçemizi en güzel şekilde temsil edelim.”

İzmir fuarı ile ilgili her konuda destekçimiz olan Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uysal ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu’na, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve yönetim kuruluna, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak’a, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

"Değişim Bizimle Başladı Bizimle Devam Edecek. İscehisar Herşeyin En Güzeline Layık." dedi.

Toplantıda Mermer tornacı esnafının talepleri dinlenirken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı taleplerin değerlendirilmesi amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.