29-10-2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni İlçe Kaymakamımız  Uğur Kapar ile Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’in öğrencileri ve halkı selamlaması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman tarafından okundu.

Tören, İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından folklor ve akrobasi gösterileri  sahneledi. Gösterilerden sonra öğrenciler Kaymakam Kapar ile Başkan Şahin’e Türk Bayrağı verdi.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini ifade eden şiirlerin okunmasından sonra; şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, MYO Müdürü Liyaddin Yeşilkaya tarafından verildi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları geçit töreni ile sona erdi.