28-10-2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ıncı yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

28 Ekim 2018 Pazartesi günü Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine;  İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, mülki ve askeri erkan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Kaymakamımız Uğur Kapar ve Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklâl Marşı okundu.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasından sonra, Kaymakam Uğur Kapar tarafından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat: 10:00 da İscehisar İlçe Pazar yerinde devam edecek.