28-10-2019

Başkan Şahin'den, İlçemize Yeni Atanan Kaymakam Uğur Kapar'a Karşılama

İçişleri Bakanlığının 25.10.2019 tarihli onayıyla ilçemize atanan Kaymakam Uğur Kapar 28.10.2019 tarihi itibari ile görevine başladı.

İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar’ı, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali Dalfidan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Gülsefa Azgın, Nurullah Mardin, kurum müdürleri ve daire amirleri karşıladı.

Kaymakam Kapar’a İscehisar hakkında bilgi veren Başkan Şahin, ilçemiz her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Sizinle birlikte ilçemize önemli katkılar ve eserler bırakacak güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza gönülden inanıyorum diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Kapar karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek hoş sohbetleri için Başkan Şahin’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.