23-10-2019

Kilitli Parke Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizdeki sorunlu yolları modern bir hale getirmek için çalışmalar başlatılırken, vatandaşlarımızın yol mağduriyetlerinin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Selçuklu ve Çukur Mahallesinde kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; İlçemizin en büyük sorunlarından bir tanesi yolların bozuk olması. İlçemizin yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Afyon ve Ankara caddelerinden sökülen parkeleri geri dönüşümle mahalle aralarında kullanıyoruz. Şu anda Selçuklu ve Çukur Mahallede çalışmalar devam ediyor. Parke yol çalışmalarına kapsamında ilçemiz genelinde bozuk olan yollara kademeli olarak kilitli parke taşları döşeyerek yol sorununu ortadan kaldıracağız.

İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak İscehisar'ımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz.”dedi.