12-10-2019

Mermerin Başkenti “İSCEHİSAR”dan Örnek Davranış

Kahraman ordumuz tarafında başlatılan “Barış Pınarı Harekatına” destek vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İscehisar Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatında kahraman ordumuzu desteklemek ve yanlarında olduğumuzu belirtmek düşüncesi ile farkındalık oluşturmak istedik. Bu bağlamda İscehisar Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm işyerleri ve evlere Türk Bayrağı asılması çağrısında bulunduk. Demokrat Parti İlçe Başkanımız Yıldırım Mercan, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcımız Gülsefa Azgın ve Belediyemiz personeli ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden başlayarak, ilçemizde bulunan işyerleri ve evlere Türk Bayrağı dağıttık. İlçemiz cadde ve sokaklarını Türk Bayrakları ile donattık. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiklerimize muvaffakiyetler diliyorum.  Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin.  Dualarımız Mehmetçiklerimizle.” dedi. Uygulamadan oldukça memnun kalan vatandaşlar Başkan Şahin’e teşekkür etti.