10-10-2019

Standımız Dolup Taşıyor

Afyonkarahisar Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, "1. Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali" kapsamında İscehisar Belediyesi standımız, Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanımız Ahmet Şahin'in teşrifleriyle vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

İscehisar’ımızın tanıtıldığı standımızda, İscehsiar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde el emeği göz nuru ile üretilen ürünler sergileniyor.   Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz standımızı ziyaret ederek mermerden yapılmış ürünleri inceleyerek bilgi aldı.   Ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken standımı Pazar gününe kadar Afyon Zafer Meydanında açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.