05-06-2024

Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında İscehisar Halk Eğitim Merkezinde “Yıl Sonu Sergisi” açıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Aşkın'ın açılış konuşmasıyla devam etti.
Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan, İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk’le birlikte sergi açılış kurdelesini kestikten sonra, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği standları gezerek usta öğretici ve kursiyerleri tebrik etti.
"Halk Eğitim Merkezinin sanatı ve eğitimi bir araya getirerek toplumun kültürel gelişimine sağladığı katkılardan övgüyle bahseden Başkan Seyhan Kılınçarslan, “Halk Eğitim Merkezimiz, her yaştan vatandaşımıza çeşitli alanlarda kurs olanakları sunarak üretkenliklerini artırmalarına katkı sağlıyor. Bu sergideki eserler kursiyerlerimizin azimlerinin birer yansıması.” dedi.
Halk Eğitim Merkezinde 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılında açılan 176 kursta, 2717 kursiyer kurs gördü. Yıl sonu sergisinde giyim üretim, el sanatları ve takı tasarım kurslarında yıl boyunca yapılan çalışmalardan örnekler sergileniyor.
Yıl sonu sergisi 7 Haziran Cuma gününe kadar Halk Eğitim Merkezinde devam edecek.