02-08-2022

Başkan Şahin " 2. Etap TOKİ Sözleşme Sürecindeki Pürüzler Ortadan Kaldırıldı”

İlçemizde yapımı devam eden 2. Etap TOKİ konutlarının sözleşme sürecindeki pürüzler ortadan kaldırıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, İlçemizde yapımı devam eden 2. Etap TOKİ konutlarının banka üzerinden sözleşme yapıldığı esnada oluşan pürüzlerle ilgili taleplerimizi TOKİ genel müdürlüğüne ileterek hak sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetini dile getirdik.
Talebimiz doğrultusunda sözleşme esnasında oluşan pürüzler ortadan kaldırıldı. Hak sahibi vatandaşlarımız Ziraat Bankasına giderek sözleşme yapabileceklerdir.
Talebimizi olumlu değerlendirerek vatandaşlarımızın mağduriyetini ortadan kaldıran TOKİ Başkanlığına ve TOKİ Genel müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza ve İscehisar’ımıza hayırlı olsun.” dedi.