02-08-2022

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Seydiler'i Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte ilçemiz Seydiler Beldesini ziyaret etti.
Anadolu Selçuklu döneminde Seydiler’de yaşayan ve tıp alanında bazı hastalıklarda kendine has tedavi yöntemleri uygulayan Seyit Hasan Basri Hz. Türbesini ziyaret eden Vali Yiğitbaşı daha sonra Afyon-Ankara yolu üzerinde İscehisar Seydiler’de bulunan Frigya vadisi Peri Bacaları'nı ve tarihi alanları yerinde inceleyerek İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN ve Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir'den bilgi aldıktan sonra, bölgenin tanıtımı ve turizmin canlandırılması noktasında ilgili kurumlarla komisyon oluşturulması ve çalışmalara hız verilmesi talimatı verdi.