Geçici Hayvan Bakımevi Projesi Hayata Geçti

İlçemiz Yapı Çayırı Mevkiinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğünün desteğiyle yapımı planlanan Geçici Hayvan Bakımevi hizmet vermeye başladı.

Tesis idari bina, müşahade bölümü , operasyon – nekahat bölümü, karantina bölümü, yasaklı bölümü, açık – kapalı bakım alanı, yavrulu anne bölümü, diğer hayvanların bakım alanı ve soğuk hava deposundan oluşmaktadır.

Toplam kapasitesi 200 sokak hayvanı olarak planlanan  geçici hayvan bakımevinde sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, kısırlaştırılması, kimliklendirilmesi yapılacaktır. Bu vesileyle vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir hayat yaşamaları amaçlanmaktadır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK;
“İscehisar ’ımızın daha modern, daha estetik ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması adına çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. İlçemizin sorunlarını çözmek adına gece gündüz hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşadığı bir ilçe olmak adına sorunlara çözüm yolları arıyoruz. Bunu yaparken de, günü birlik çözümler yerine, kalıcı adımlar atıyoruz, İscehisar’ın geleceğini kurarken, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe inşa ediyoruz” dedi.