Afyon – Ankara Caddelerinin 2. Kat Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemiz Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt dökümü öncesi gerçekleştirilen temel, alt temel ve PMT 2. kat çalışmaları devam ediyor.

Afyon ve Ankara caddelerindeki yol çalışmaları kapsamında hafriyat ve imalat çalışmaları devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, "Temel, alt temel ve PMT çalışmalarında 2. Kat çalışmaları devam ediyor. Alt zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt atılacak. Çalışmaları ihale süresinden önce bitirmeyi hedefliyoruz.

Sıcak asfalt atılacak olan yollarda trafik kontrollü sağlanıyor çalışmalar tamamlanana kadar vatandaşlarımızın dikkatli olmasını rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımızı yeniden yapıyoruz. Çalışmalar esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi.