Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonunun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile her yıl 19 Ekim gününün “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmasının uygun görülmesi münasebetiyle Tüm Yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de Muhtarlar Günü kutlandı.

Kutlama programında, Atatürk Anıtına Muhtarlar tarafından çelenk sunuldu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Fatih Mahallesi Muhtarı Harun ÇETİNEL tarafından günün anlam ve önemini belirtilen konuşma yapıldı.

Program Kaymakamlık Makamında muhtarların kabulü ile son buldu.