Kocatepe Parkı Kapalı Spor Salonu Temel Kurbanı Kesildi

Belediyemizce yer tahsisi yapılan, İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Kapalı Spor Salonunun inşası, yer tesliminin yapılması ve ihale sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte başladı. İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel ERTÜRK BEZGİN, İl Genel Meclis Üyesi Halim GÖRAL ve ilçe protokolünün katılımıyla Kapalı spor salonu için temel kurbanı kesilerek dua edildi.

450 kişi kapasiteli ve 2500 m2 alanda inşa edilecek Kapalı Spor Salonunun iş süresi 300 gün.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; “ İlçemize kalıcı bir eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kapalı Spor Salonunun inşaatıyla birlikte çevre peyzajını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebileceği sosyal bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere diğer Kapalı spor salonumuzun inşaatı da Baddal Aygün Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde devam ediyor. Oradaki çalışmalarda sona yaklaşıldı inşallah kısa sürede hizmete açacağız. “Herşey İscehisar İçin” sloganıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kapalı spor salonlarımızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun.” dedi.