Afyon – Ankara Caddelerinin Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemiz Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt dökümü öncesi gerçekleştirilen temel, alt temel ve PMT çalışmalarında sona gelindi.

Afyon ve Ankara caddelerindeki yol çalışmaları kapsamında hafriyat ve imalat çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, "Şu anda temel, alt temel ve PMT çalışmalarında sona gelindi. Alt zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt atılacak. Çalışmaları ihale süresinden önce bitirmeyi hedefliyoruz.
Sıcak asfalt atılacak olan yollarda trafik kontrollü sağlanıyor çalışmalar tamamlanana kadar vatandaşlarımızın dikkatli olmasını rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımızı yeniden yapıyoruz. Çalışmalar esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
İlçemizin sorunlarını çözmek adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sıcak asfalt işinin ilçemize kazandırılmasında başta Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA ile İbrahim YURDUNUSEVEN ve İl Genel Meclis Başkanımız Salih SEL olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.”