Başkan Çibik Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR ile birlikte HSS Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yurdunda kalan kız öğrencileri ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ’tan yurt hakkında bilgiler alan, Başkan Çibik ile Kaymakam Demir öğrencilere akşam yemeği servisi yaptılar.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; "Yurtta kalan çocuklarımızı ziyaret ettik sıkıntılarını dinledik ve onlarla sohbet ederek fikirlerini aldık. Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin rahatının ve huzurunun sağlanması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz.

Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan kız öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çibik, eğitimin önemine vurgu yaptı.  Eğitim, geleceğimizin olmazsa olmazıdır. Belediye Olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz. Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak için yurt müdürlüğümüz ile sürekli olarak irtibat halindeyiz ve böyle devam edecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda barınmasını sağlamak ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak toplum olarak bizler için bir görevdir" dedi.