Parke Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan mahalle arası yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

İlçemizdeki sorunlu yolları modern bir hale getirmek için çalışmalar başlatılırken, vatandaşlarımızın yol mağduriyetlerinin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bozuk olan yollara kademeli olarak Afyon Ankara caddesinden sökülen kilitli parke taşları döşeniyor.

İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR’le birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; “Doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapımına hız verdiklerini ifade ederek, yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmaları kapsamında ilçemiz Afyon Ankara caddelerinden söktüğümüz parkeleri de geri dönüşümle mahalle aralarında kullanacağız. Doğalgaz çalışmaları tamamlanan yerleri kilitli parke döşeyerek yol sorununu çözeceğiz. Şu anda 2 ekiple farklı noktalarda parke döşeme işi devam ediyor. Yol yapım çalışmaları dolayısıyla trafik akışı kontrollü sağlanmakta, çalışmalar süresince vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını rica ediyoruz.” dedi.